Marko Trofenik
kontaktirajte agenta

041 343 973

marko.trofenik@c21.si

Marko Trofenik

  • nepremičninski posrednik/geodet
  • Podravska regija
  • 3 nepremičnin

Nepremičnine so zelo različne, njihovi lastniki posebni in kupci zahtevni, vendar vedno obstaja pot do prave rešitve v zadovoljstvo vseh. Vsak ima svojo unikatno pot in svojo izjemno zgodbo. Po več kot 15 letih izkušenj dela na nepremičninskem trgu kot geodet sem v zadnjih letih svoje delo nadgradil še z delom nepremičninskega posrednika. Pred samo prodajo oz. nakupom pregledam podatke o Vaši nepremičnini in Vam svetujem glede njihove ureditve tudi z vidika urejanja nepremičninskih evidenc. Veliko se ukvarjam tudi z iskanjem lokacij za novogradnje, investiranjem v novogradnje in urejanjem novogradenj. Delo z nepremičninami je večplastno; potrebne so velika odgovornost, strokovnost in skrbnost do dela s strankami. Zavedam se, da je prodaja oz. nakup nepremičnine življenjska odločitev in lahko pomeni življenjski projekt in izpolnitev velikih sanj, lahko pa se hitro sprevrže v pravo nočno moro, polno stresnih in nepredvidljivih dogodkov. Veselim se torej dela z Vami in Vam bom z veseljem odgovoril na vsa Vaša vprašanja.

Agencija

C-Nep Agencija d.o.o.

Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

kontaktirajte agenta

041 343 973

marko.trofenik@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Hiša
  • Poslovni prostor
Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.