Enej Kirn

  • nepremičninski posrednik
  • Osrednjeslovenska regija
  • 2 nepremičnin

“Izberi službo, ki jo imaš rad, in v življenju ti ne bo treba delati niti dneva!” je rek, s katerim se lahko pri delu na področju nepremičnin povsem poistovetim. Glavno vodilo, ki me žene pri delu nepremičninskega posrednika, je zadovoljstvo posameznikov pri uresničitvi njihovih želja po idealni nepremičnini. Vestnost, komunikativnost, velika motivacija in veselje do dela z ljudmi pa so moje lastnosti, ki mi omogočajo to tudi doseči.  

Odločitev o sklenitvi nepremičninskega posla je ena najpomembnejših in odgovornejših v življenju. Zavedam se, kako pomembno je strankino zaupanje, da bo od izbranega nepremičninskega posrednika prejela vso potrebno podporo za brezhiben nakup oziroma prodajo nepremičnine. Kot izkušen pravnik z izkušnjami na področju varstva potrošnikov, pogajanj pri sklepanju pogodb in sodnih poravnav lahko zagotovim prav to – strokovno in varno izpeljavo celotnega nepremičninskega pravnega posla v zadovoljstvo vseh udeležencev. 

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana

Nepremičnine agenta

  • Poslovni prostor

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.