Aleša Gerenčer
kontaktirajte agenta

040 514 365

alesa.gerencer@c21.si

Aleša Gerenčer

  • nepremičninski posrednik
  • Podravska regija
  • 4 nepremičnin

Dnevno se srečujemo z zgodbami ljudi, ki potrjujejo, kako pomembno je pri življenjskih odločitvah, kot je prodaja ali nakup nepremičnine, vključiti znanje, ažurnost in izkušnje nepremičninskih strokovnjakov.

Kot pravna strokovnjakinja in nepremičninska posrednica z nekaj letnimi izkušnjami na področju posredovanja in vodenja nepremičninskih pravnih poslov vam poleg profesionalnega pristopa in strokovnosti na poti do skupnega cilja nudim tudi celovito pravno podporo in svetovanje ter korektno in varno izvedbo nepremičninskega pravnega posla.

Z našo pomočjo poskrbite, da bo vaša nepremičnina na trgu atraktivna in konkurenčna, prodaja oz. nakup nepremičnine pa prijetno opravilo.

Agencija

C-Nep Agencija d.o.o.

Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

kontaktirajte agenta

040 514 365

alesa.gerencer@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Počitniški objekt
  • Parcela
  • Stanovanje

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.