Alenka Petrović
kontaktirajte agenta

070 321 015

alenka.petrovic@c21.si

Alenka Petrović

  • nepremičninski posrednik
  • Podravska regija
  • 1 nepremičnin

Nakup ali prodaja nepremičnine je dogodek, ki je za večino ljudi enkraten in med najpomembnejšimi v življenju. Izpeljan mora biti še posebej varno, saj gre praviloma za velike zneske. Zato je pomembno, da vam pri tem pomaga nepremičninska posrednica z več kot 10-letnimi izkušnjami, povezanimi s prodajo, z nakupom in upravljanjem nepremičnin. Kupcu znam predstaviti nepremičnino objektivno in z vseh plati (gradbene in tehnične značilnosti ter vse stroške, ki so povezani s kasnejšim vzdrževanjem nepremičnine). Znam prisluhniti Vašim željam in skupaj z Vami poiskati pravo nepremičnino oz. za Vas uspešno in strokovno izpeljati postopek prodaje nepremičnine. Veselim se trenutka, ko bom prav Vam predala ključe Vašega novega doma.

Agencija

C-Nep Agencija d.o.o.

Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

kontaktirajte agenta

070 321 015

alenka.petrovic@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.