Century 21 Emona

  • 319 nepremičnin
  • 12 agentov

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana

Prikaži na zemljevidu

Morda boste rekli, da je prestolnica polna dobrih nepremičninskih agencij in da za nove preprosto ni prostora. A v resnici je za odličnost vedno dovolj prostora, konkurenca pa je le drugo ime za strah pred boljšim.

Tako je Ljubljana bogatejša za novo agencijo, ki se je le prelevila iz stare; preko franšize in rumene barve, ki pripoveduje zgodbo o agenciji Century 21. Slednja ima v svoji izvorni obliki že nekaj manj kot pol stoletja izkušenj z nepremičninami, v svoji novi preobleki pa je prišla na domač trg v začetku tega leta. Century 21 Emona sestavljamo ljudje, ki so nam nepremičnine pisane na kožo.

Odlikujejo nas profesionalnost v najširšem smislu, poznavanje tržišča in strast, pomešana s predanostjo, ki izkušnje in dobro prakso zaokrožuje v želeno noto. V naši enoti ne boste izgubljali časa z obljubami, ki jih ne moremo izpolniti. Prav tako z vami ne bomo slepomišili, temveč se bomo sprehodili skozi možnosti in jih spremenili v prednosti.

Za nas ni pomembno, ali pridete z nepremičnino, ki sameva že leta, ali s potencialnim prodajnim hitom. Zavedamo se namreč lastnega mojstrstva, da za sleherni prostor najdemo pravega kupca. Z veščinami, ki izhajajo iz dolgoletnih izkušenj, kupce varno vodimo po domačem trgu. Nimamo potrebe po prepričevanju in vsiljevanju nepotrebne ponudbe. Raje se posvetimo temeljitemu uvodnemu pogovoru s stranko in ji tako omogočimo, da se na našem naslovu počuti sprejeto, predvsem pa razumljeno. Umirjeno ozračje govori o samozavestnih mojstrih, ki se svojega posla lotevajo s poslanstvom.

Vse, kar sledi, gre v prid strankam. Century 21 Emona tako ni le še ena od novih nepremičninskih agencij; zapolnila je mesto, kjer se ponuja odličnost po meri posameznika.

Nepremičnine agencije

  • Poslovni prostor
  • Hiša
  • Stanovanje
  • Parcela
  • Počitniški objekt
Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se