Poslovanje z nepremičninami smo podprli z našo kraljevsko zlato

v Promocija

Ko je bil posvet z naslovom Poslovanje z nepremičninami organiziran prvič in odlično sprejet, so z njim nadaljevali s prav takšnim zanosom, kot takrat, ko organizatorji še niso slutili tako dobrega odziva.

Za letošnje leto so naznanili že sedemindvajseto številko, na kateri bomo prisotni tudi sami, kot zlati sponzor.

Posvet  predstavlja pomembno mesto, kjer se vsako leto srečujejo predstavniki gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov, agencij za posredovanje z nepremičninami in strokovne javnosti.  In na drugi strani niz vladnih institucij ter lokalnih skupnosti, skupaj z drugimi nosilci aktivnosti s področja poslovanja z nepremičninami in stanovanjske oskrbe v Sloveniji.

Če se sprašujete čemu bi bilo dobro, da bi bili prisotni sami, vam bomo postregli z najpomembnejšimi točkami in ne bomo dolgovezili.

Nazaj

Zadnje novice

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.