7 TOP nasvetov pri nakupu nepremičnine

v Nasveti

Nakup nepremičnine terja pomembno in preudarno odločitev v življenju posameznika, saj je od nje odvisna kvaliteta njegovega bivanja.

Nakup nepremičnine terja pomembno in preudarno odločitev v življenju posameznika, saj je od nje odvisna kvaliteta njegovega bivanja. Nenazadnje je povezana z visokim finančnim vložkom, zato je bistvena sestavina tega koraka tudi varnost.

Nakup nepremičnine terja pomembno in preudarno odločitev v življenju posameznika, saj je od nje odvisna kvaliteta njegovega bivanja. Nenazadnje je povezana z visokim finančnim vložkom, zato je bistvena sestavina tega koraka tudi varnost.

Največjo varnost si zagotovite, če nakup izpeljete s pomočjo nepremičninske agencije in Century 21 je številka ena v svetovnem merilu. Ponudimo vam lahko dostop do nepremičnin v 80 državah po celem svetu. Naši strokovno podkovani nepremičninski agentje vas bodo opremili z vsemi informacijami, ki jih potrebujete še pred selitvijo. Vaše skrbi glede nakupa nepremičnine lahko torej varno položite v naše roke.

Kaj vam svetujemo in na kaj vas želimo opozoriti? Za vas smo zbrali 7 TOP nasvetov, ki vas bodo pravilno usmerili pri izbiri nepremičnine:

Premislite o svojem življenjskem slogu, željah in potrebah

Zakonski status, oblika zaposlitve, hobiji, želite imeti svoj vrt, vam je ljubše življenje v stanovanju ali v hiši, v mestu ali na vasi.

Naredite okvirni izračun finančnih sredstev, možnosti najema posojila ali kredita

Pridobite ponudbe za kreditiranje s strani različnih bank ter se pozanimajte o oblikah kreditiranja, načinih zavarovanja kredita, morebitnih poroštvih ter o dodatnih možnostih za zniževanje obrestne mere. Pozor: v okviru sistema Century 21 vam je na voljo kreditno svetovanje ter svetovanje s področja zavarovalništva!

Bodite pozorni na lego nepremičnine, razporeditev prostorov, sončno svetlobo, dvigalo, klimatizirane prostore

Ti elementi so pomembni glede na strani neba, letne čase, vremenske razmere.

Cestna povezava

Lažji in hitrejši dostop do stanovanja, neželeni hrup, bližina trgovine, šole, vrtca, službe, zdravstvenega doma, otroškega igrišča, kako je urejen javni prevoz, …

Razgled

Želite skozi okno gledati na parkirišče, travnik, gozd, park, hribe, otroško igrišče, …

Gradbeni material in kakovost gradnje

Izognite se materialu, ki vsebuje škodljive snovi, pozanimajte se o toplotni izolaciji, površini oken, …

Vzdrževanost nepremičnine

Preverite ali je nepremičnina ustrezno vzdrževana, ali bo potrebno prenoviti oziroma zamenjati določene dele stanovanja,…

Smo v vas zbudili zanimanje in številna vprašanja?

Pokličite nas ali nas obiščite v naši poslovalnici. Veseli bomo vašega zaupanja!

Nazaj

Zadnje novice

Stanovanje Kako visoko gredo lahko cene stanovanj v Ljubljani?

Kako visoko gredo lahko cene stanovanj v Ljubljani?

Trg rabljenih stanovanj cveti, v poročilu za prvo letošnje polletje ugotavlja geodetska uprava (Gurs). Najbolj izrazito je to v Ljubljani, ki dosega rekorde v številu transakcij, povprečne cene rabljenih stanovanj pa so se v prvem polletju v primerjavi z istim lanskim obdobjem zvišale za osem odstotkov.

Nasveti Kako drage so slovenske nepremičnine v primerjavi z avstrijskimi, nemškimi in italijanskimi?

Kako drage so slovenske nepremičnine v primerjavi z avstrijskimi, nemškimi in italijanskimi?

Povprečna cena kvadratnega metra novega stanovanja v Sloveniji je bila lani 2.150 evrov, s čimer je slovenski nepremičninski trg primerljiv z nizozemskim, češkim in belgijskim, pokaže analiza Deloitta.

Prednosti nakupa franšize

Prednosti nakupa franšize

Franšizojemalci CENTURY 21 imajo določene prednosti, kot so na primer uveljavljena blagovna znamka, tržna podpora, nenehno izobraževanje (coaching in mentoring), nasveti, itd.

Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se