7 TOP nasvetov pri nakupu nepremičnine

v Nasveti

Nakup nepremičnine terja pomembno in preudarno odločitev v življenju posameznika, saj je od nje odvisna kvaliteta njegovega bivanja.

Nakup nepremičnine terja pomembno in preudarno odločitev v življenju posameznika, saj je od nje odvisna kvaliteta njegovega bivanja. Nenazadnje je povezana z visokim finančnim vložkom, zato je bistvena sestavina tega koraka tudi varnost.

Nakup nepremičnine terja pomembno in preudarno odločitev v življenju posameznika, saj je od nje odvisna kvaliteta njegovega bivanja. Nenazadnje je povezana z visokim finančnim vložkom, zato je bistvena sestavina tega koraka tudi varnost.

Največjo varnost si zagotovite, če nakup izpeljete s pomočjo nepremičninske agencije in Century 21 je številka ena v svetovnem merilu. Ponudimo vam lahko dostop do nepremičnin v 80 državah po celem svetu. Naši strokovno podkovani nepremičninski agentje vas bodo opremili z vsemi informacijami, ki jih potrebujete še pred selitvijo. Vaše skrbi glede nakupa nepremičnine lahko torej varno položite v naše roke.

Kaj vam svetujemo in na kaj vas želimo opozoriti? Za vas smo zbrali 7 TOP nasvetov, ki vas bodo pravilno usmerili pri izbiri nepremičnine:

Premislite o svojem življenjskem slogu, željah in potrebah

Zakonski status, oblika zaposlitve, hobiji, želite imeti svoj vrt, vam je ljubše življenje v stanovanju ali v hiši, v mestu ali na vasi.

Naredite okvirni izračun finančnih sredstev, možnosti najema posojila ali kredita

Pridobite ponudbe za kreditiranje s strani različnih bank ter se pozanimajte o oblikah kreditiranja, načinih zavarovanja kredita, morebitnih poroštvih ter o dodatnih možnostih za zniževanje obrestne mere. Pozor: v okviru sistema Century 21 vam je na voljo kreditno svetovanje ter svetovanje s področja zavarovalništva!

Bodite pozorni na lego nepremičnine, razporeditev prostorov, sončno svetlobo, dvigalo, klimatizirane prostore

Ti elementi so pomembni glede na strani neba, letne čase, vremenske razmere.

Cestna povezava

Lažji in hitrejši dostop do stanovanja, neželeni hrup, bližina trgovine, šole, vrtca, službe, zdravstvenega doma, otroškega igrišča, kako je urejen javni prevoz, …

Razgled

Želite skozi okno gledati na parkirišče, travnik, gozd, park, hribe, otroško igrišče, …

Gradbeni material in kakovost gradnje

Izognite se materialu, ki vsebuje škodljive snovi, pozanimajte se o toplotni izolaciji, površini oken, …

Vzdrževanost nepremičnine

Preverite ali je nepremičnina ustrezno vzdrževana, ali bo potrebno prenoviti oziroma zamenjati določene dele stanovanja,…

Smo v vas zbudili zanimanje in številna vprašanja?

Pokličite nas ali nas obiščite v naši poslovalnici. Veseli bomo vašega zaupanja!

Nazaj

Zadnje novice

Izobraževanje Golden Key nepremičninska konferenca

Golden Key nepremičninska konferenca

Oglejte si nekaj utrinkov iz naše Golden Key nepremičninske konference, ki smo jo organizirali v podjetju CENTURY 21. Še enkrat bi se zahvalili vsem udeležencem. Verjamemo, da ste izvedeli ogromno koristnih informacij in nasvetov, ki jih že uporabljate v praksi. Naj bo leto 2018 za vas rekordno leto na vseh področjih. Se že veselimo prihajajočih dogodkov!

Pravice drugih na naši nepremičnini?

Pravice drugih na naši nepremičnini?

Nepremičnine so, kot že smiselno izhaja iz same besede, nepremičen, natančno odmerjen del zemeljske površine. Razpolaganje z nepremičninami in pravicami na njih je zelo pogost način poslovanja, vendar pa je možno tudi omejiti izvrševanje teh pravic. V današnjem članku si poglejmo, s kakšnimi pravicami, ki se jih vpisuje v zemljiško knjigo, je lahko obremenjena nepremičnina. 

Najeti ali kupiti nepremičnino?

Najeti ali kupiti nepremičnino?

Eno izmed mnogih vprašanj, ki si jih zastavimo, ko se odločamo o tem, kje in kako bomo živeli, je vprašanje najema ali nakupa nepremičnine. Oboje ima svoje dobre in slabe stvari. V današnjem članku si poglejmo, kaj so prednosti najema in kaj so prednosti nakupa.

Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se