Zakaj bi dvojčki v Notranjih Goricah morda lahko bili za vas?

v Razno

Razmišljate o selitvi na mirno lokacijo, kjer bi lahko imeli sproščeno življenje?

Potem bi vam tole morda bilo pisano na kožo.

Spoznajte novo, sodobno in družinam prijazno naselje v Notranjih Goricah.

Dvojčke odlikuje premišljena arhitekturna zasnova, bližina celotne infrastrukture in lepa okolica. Stanovanjske enote so že zgrajene do III. podaljšane gradbene faze in pripravljene na prevzem.

Za boljšo predstavo si oglejte spodnje slike. 

Torej, zakaj bi dvojčki v Notranjih Goricah morda lahko bili za vas?

#1: Premišljena arhitekturna zasnova

Skupna neto tlorisna površina posamezne enote znaša 230 m2 s pripadajočim funkcionalnim zemljiščem velikosti 226 m2. Gabariti objektov so klet + pritličje + mansarda. Klet je delno vkopana, tako da je omogočen preprost dostop z avtomobilom do garaže.

V kleti se pogled garaže nahajata še kurilnica in shramba. V pritličju so dnevni bivalni prostori: dnevna soba, kuhinja z jedilnico, soba in stranišče, v mansardi pa spalnica, sobe in kopalnica.

#2: Dobra lokacija

Naselje se nahaja v lepem okolju, v neposredni bližini šole, vrtca, trgovine in postajališča mestnega potniškega prometa. Hkrati nudi mirno okolje v bližini narave in pa hiter dostop do glavnega mesta.

#3: Možnost finalizacije po lastnih željah

Vse enote so zgrajene do III. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da je objekt zunaj dokončan, notranjost pa lahko prilagodite svojim potrebam in željam. V dogovoru z investitorjem je možno dokončanje na ključ.

#4: Ugodna prodajna cena in možnost financiranja

Cena stanovanjske enote v III. podaljšani gradbeni fazi skupaj z zemljiščem in DDV je 199.000,00 EUR. Kupcem bomo ponudili ugodne prodajne pogoje in tudi pomoč pri pridobitvi dolgoročnega hipotekarnega kredita.

Skratka...

Če ste med branjem ugotovili, da bi to morda lahko bilo aktualno, vas vabimo, da kontaktirate našo nepremičninsko posrednico Barbaro Lukan.

Skupaj z njo boste ugotovili ali je ta nepremičnina za vas primerna. Ravno tako pa vam bo Barbara odgovorila na vsa morebitna vprašanja. 

To lahko naredite preko telefona ali emaila...

Telefon: 051 786 686
Email: barbara.lukan@c21.si

Se že veselimo. 

Nazaj

Zadnje novice

5 največjih mitov o nepremičninskih agentih (in zakaj jim ni dobro verjeti)

5 največjih mitov o nepremičninskih agentih (in zakaj jim ni dobro verjeti)

Kupci in prodajalci nepremičnin imajo pogosto napačno predstavo o nepremičninskih agentih – o njihovem delovanju, o postopku ter o samem razmerju z nepremičninsko agencijo. V članku vam bomo predstavili pet mitov (in pet resnic) o delovanju in sodelovanju nepremičninskega agenta s kupci in prodajalci nepremičnin.

 

Kaj storiti, ko imate težave s sosedi

Kaj storiti, ko imate težave s sosedi

Slabi medsosedski odnosi so povzročitelj slabe volje in posledično vplivajo na kakovost vašega življenja. V kolikor se je tudi vam pripetilo, da ste naleteli na sosede iz nočne more, vam v članku opisujemo, kako lahko slabe medsosedske odnose poskušate izboljšati. S premišljenim pristopom do soseda lahko izoblikujete prijateljske odnose in s tem ustvarite tudi prijetnejše okolje za bivanje.

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.