Dan odprtih vrat - Situla, Ljubljana

v Dogodki

Že dalj časa iščete primerne poslovne prostore v centru Ljubljane?

Ne skrbite, konec je z iskanjem, kajti za vas imamo rešitev...

Predstavljamo vam poslovno-stanovanjski objekt Situla, kjer oddamo pisarne in lokalov različnih velikosti, primernih za opravljanje storitvenih in trgovskih dejavnosti...

In najboljša novica?

13.6.2018 organiziramo dan odprtih vrat, kjer si boste lahko objekt v živo ogledali in pridobili čim več uporabnih informacij.

Naši nepremičninski posredniki bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Pričakujemo vas na Vilharjevi ulici 38 v Ljubljani med 10.00 in 18.00 uro.

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo vam na voljo na 059 338 611

Več podrobnosti o objektu najdete TUKAJ.

Se vidimo trinajstega!

P.S. Do takrat pa uživajte v spodnji galeriji. 

Nazaj

Zadnje novice

Primerjava cen nepremičnin v največjih slovenskih mestih

Primerjava cen nepremičnin v največjih slovenskih mestih

Namen tega prispevka je predstaviti cene nekaterih tipov nepremičnin v največjih slovenskih mestih. Cene stanovanj, stanovanjskih hiš, zemljišč za gradnjo in pisarn so podane v EUR na kvadratni meter, cene garaž pa v skupnem za celotno garažo. Pri tem je treba upoštevati, da so cene bolj ali manj točne. Če bi želeli izračunati povprečje, bi namreč morali zajeti ogromno količino podatkov, ki pa vsi iz uradnih statistik niso razvidni.

Pomen vpisa v Zemljiško knjigo in vrste vpisov

Pomen vpisa v Zemljiško knjigo in vrste vpisov

Čeprav je dan danes nepremičninski trg poln različnih specialistov, ki nam garantirajo, da bomo zagotovo postali lastniki določene nepremičnine oz., da bomo pridobili katero drugo stvarno pravico na nepremičnini, si je potrebno zapomniti, da vse to kar je dogovorjeno ustno in zapisano v civilnih pogodbah med strankami, ne pomeni kaj dosti, če ni nato zapisano tudi v Zemljiški knjigi (v nadaljevanju ZK). V tem članku vam bom predstavil pomen vpisa nepremičnine in vseh pravic ter pravnih dejstev v ZK, ter kakšne vpise poznamo.

Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.