Century 21 Slovenia je podprla dobrodelni tek za otroke z Downovim sindromom

v Century 21 Team Razno

V ponedeljek, 21.3.2016 smo enajstič obeležili svetovni dan Downovega sindroma.

V ponedeljek, 21.3.2016 smo enajstič obeležili svetovni dan Downovega sindroma. Glas ljudi z Downovim sindromom in tistih, ki živijo z njimi, postaja vsako leto močnejši. Downov sindrom je kromosomska motnja, imenovana tudi Trisomija 21. Motnjo povzroča dodaten 21. kromosom, kateremu je dodan še en kromosom. Sindrom pomeni prirojeno stanje, ki se pojavlja po vsem svetu, pri vseh rasah in med vsemi socialnimi sloji ter naključno prizadene 1 od 800 novorojenčkov.

V Century 21 Slovenia vemo, da ljubezen ne šteje kromosov, zato si otroci s Downovim sindrom zaslužijo uživati življenje, tako kot vsi ostali. Življenje namreč ne bi smel biti privilegij le za nekatere.

Zato smo kot glavni sponzor podprli športno sekcijo Zavod 13, ki je v Mariboru organizirala dobrodelni tek na 21 km za starše in podpornike, kateri skrbijo za ozaveščenje družbe o Trisomiji 21. Strnili smo vrste in tako našim malim korenjakom izkazali podporo in čast. Hkrati pa sporočili, da je sprejemanje drugačnosti ena izmed lastnosti, ki je nujna za človekov obstoj.

Nazaj

Zadnje novice

Designi za stanovanje – kaj je popularno in kaj ni več v modi?

Designi za stanovanje – kaj je popularno in kaj ni več v modi?

Opremljanje stanovanja je sicer stvar posameznikovega okusa in raznih želja, vendar določeni posamezniki radi sledijo najnovejšim modnim trendom, zato vam predstavljamo trende letošnjega leta. Če niste tako zagrizeni za modne smernice, pa morda najdete tudi kakšno inspiracijo, ki jo boste lahko vključili v svoj dom. Tako boste svoj dom z nekaj triki spremenili in mu dodali dodatno vrednost.

Prodati ali oddati stanovanje?

Prodati ali oddati stanovanje?

Ko imamo v lasti stanovanje oz. nepremičnino, ki je ne potrebujemo zase, je pred nami težka odločitev: ali takšno nepremičnino obdržati in jo oddati ali se je zavedno »znebiti« in jo prodati. Da vam odločitev o tem olajšamo vam v prispevku predstavljamo prednosti in slabosti, tako prodaje kot oddaje stanovanja oz. nepremičnine.

5 vprašanj, ki jih postavite najemojemalcem

5 vprašanj, ki jih postavite najemojemalcem

Najemodajalci si običajno želijo, da bi v čim krajšem času našli poštenega najemojemalca, za dolgoročni najem. Čeprav bi radi začeli z oddajo nepremičnine čimprej, je pomembno, da si vzamete dovolj časa in potencialne najemojemalce spoznate ter dobro premislite koga boste izbrali. Za vas smo zbrali vprašanja, s pomočjo katerih boste lahko bodočega najemojemalca spoznali ter ugotovili, ali je primeren za najem vaše nepremičnine.

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.