Century 21 Slovenia gre na največji nepremičninski sejem v Evropi

v Century 21 Team Promocija

34. mednarodni sejem nepremičnin DomExpo bo letos potekal 18. in 19. marca v Moskvi.

34. mednarodni sejem nepremičnin DomExpo bo letos potekal 18. in 19. marca v Moskvi.Eden izmed največjih sejmov v Evropi se bo odvijal v poslovnem in razstavnem centru Amber Plaza, na kar 1800 kvadratnih metrih.

34. mednarodni sejem nepremičnin DomExpo bo letos potekal 18. in 19. marca v Moskvi.

Eden izmed največjih sejmov v Evropi se bo odvijal v poslovnem in razstavnem centru Amber Plaza, na kar 1800 kvadratnih metrih.

Razstavni prostor se razprostira v osrčju poslovnega središča Moskve in je obdan s poslovnimi stavbami, ki še dodatno privabljajo premožne obiskovalce. Prizorišče ponuja sodobno opremo z najvišjo tehnologijo, brezplačen dostop do interneta in številne konferenčne dvorane. Obiskovalcem sejma omogoča enostavni dostop z zasebnim in javnim prevoznim sredstvom ter urejeno parkirišče.

Glavni namen mednarodnega sejma DomExpo je zbirati in predstaviti najboljše nepremičnine na trgu. Kljub političnim in gospodarskim razmeram, je namreč v Rusiji še vedno veliko premožnih kupcev, ki jih zanimajo nepremičnine v tujih državah. Kar je odlična priložnost tudi za Slovenijo, saj bomo na omenjenem sejmu predstavljali nepremičnine naših strank.

Nazaj

Zadnje novice

Pravice drugih na naši nepremičnini?

Pravice drugih na naši nepremičnini?

Nepremičnine so, kot že smiselno izhaja iz same besede, nepremičen, natančno odmerjen del zemeljske površine. Razpolaganje z nepremičninami in pravicami na njih je zelo pogost način poslovanja, vendar pa je možno tudi omejiti izvrševanje teh pravic. V današnjem članku si poglejmo, s kakšnimi pravicami, ki se jih vpisuje v zemljiško knjigo, je lahko obremenjena nepremičnina. 

Najeti ali kupiti nepremičnino?

Najeti ali kupiti nepremičnino?

Eno izmed mnogih vprašanj, ki si jih zastavimo, ko se odločamo o tem, kje in kako bomo živeli, je vprašanje najema ali nakupa nepremičnine. Oboje ima svoje dobre in slabe stvari. V današnjem članku si poglejmo, kaj so prednosti najema in kaj so prednosti nakupa.

Davki pri oddajanju nepremičnin

Davki pri oddajanju nepremičnin

Ne glede na to, kje na svetu se nahajamo, ena stvar je vsem državam sveta skupna – DAVKI. Takšni in drugačni spremljajo veliko večino vseh denarnih razpolaganj. Pri tem niso nepremičnine nobena izjema. Tokrat si bomo pogledali, kako je v Sloveniji obdavčeno oddajanje nepremičnin. 

Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se

goldenkey nepremičninska konferenca