Century 21 Slovenia gre na največji nepremičninski sejem v Evropi

v Century 21 Team Promocija

34. mednarodni sejem nepremičnin DomExpo bo letos potekal 18. in 19. marca v Moskvi.

34. mednarodni sejem nepremičnin DomExpo bo letos potekal 18. in 19. marca v Moskvi.Eden izmed največjih sejmov v Evropi se bo odvijal v poslovnem in razstavnem centru Amber Plaza, na kar 1800 kvadratnih metrih.

34. mednarodni sejem nepremičnin DomExpo bo letos potekal 18. in 19. marca v Moskvi.

Eden izmed največjih sejmov v Evropi se bo odvijal v poslovnem in razstavnem centru Amber Plaza, na kar 1800 kvadratnih metrih.

Razstavni prostor se razprostira v osrčju poslovnega središča Moskve in je obdan s poslovnimi stavbami, ki še dodatno privabljajo premožne obiskovalce. Prizorišče ponuja sodobno opremo z najvišjo tehnologijo, brezplačen dostop do interneta in številne konferenčne dvorane. Obiskovalcem sejma omogoča enostavni dostop z zasebnim in javnim prevoznim sredstvom ter urejeno parkirišče.

Glavni namen mednarodnega sejma DomExpo je zbirati in predstaviti najboljše nepremičnine na trgu. Kljub političnim in gospodarskim razmeram, je namreč v Rusiji še vedno veliko premožnih kupcev, ki jih zanimajo nepremičnine v tujih državah. Kar je odlična priložnost tudi za Slovenijo, saj bomo na omenjenem sejmu predstavljali nepremičnine naših strank.

Nazaj

Zadnje novice

Prenoviti stanovanje ali ne?

Prenoviti stanovanje ali ne?

Imate višek privarčevanega denarja, a se ne morete odločiti, kam z njim. Razmišljate o selitvi v drug kraj ali pa se želite znebiti starega stanovanja s katerim imate zgolj stroške, saj v njem ne prebiva nihče, pa bi ob tem radi zaslužili s prodajo. Mogoče pa si želite prenoviti stanovanje, ker si želite kvalitetnejšega bivanja. Ali se vam splača torej prenavljati?

Izobraževanje Golden Key nepremičninska konferenca

Golden Key nepremičninska konferenca

Oglejte si nekaj utrinkov iz naše Golden Key nepremičninske konference, ki smo jo organizirali v podjetju CENTURY 21. Še enkrat bi se zahvalili vsem udeležencem. Verjamemo, da ste izvedeli ogromno koristnih informacij in nasvetov, ki jih že uporabljate v praksi. Naj bo leto 2018 za vas rekordno leto na vseh področjih. Se že veselimo prihajajočih dogodkov!

Pravice drugih na naši nepremičnini?

Pravice drugih na naši nepremičnini?

Nepremičnine so, kot že smiselno izhaja iz same besede, nepremičen, natančno odmerjen del zemeljske površine. Razpolaganje z nepremičninami in pravicami na njih je zelo pogost način poslovanja, vendar pa je možno tudi omejiti izvrševanje teh pravic. V današnjem članku si poglejmo, s kakšnimi pravicami, ki se jih vpisuje v zemljiško knjigo, je lahko obremenjena nepremičnina. 

Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se